مقالات سوله سازی

نکات راه اندازی سوله کارگاهی مناسب

نکات راه اندازی سوله کارگاهی مناسب
نکات راه اندازی سوله کارگاهی مناسب

سوله کارگاهی

سوله ها سازه های منحنی ساخته شده از فلز هستند. در دنیای امروز هزینه های خرید و ساخت محیط صنعتی بسیار بالاست. به همین دلیل، بسیاری از استارت آپ ها نمی توانند در محیط خود فعال باشند. از این رو سوله ها اغلب به عنوان گزینه بسیار مناسبی برای فضاهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. اگر شما هم کارآفرینی هستید که می خواهید یک کارگاه راه اندازی کنید، با ما همراه باشید تا همه چیز را در مورد سوله کارگاهی و ساخت سوله کارگاهی بدانید.

سوله کارگاهی چیست؟

سوله کارگاهی سازه ای سرپوشیده و شیبدار است که معمولا بر اساس محاسبات مهندسی مورد استفاده قرار می گیرد. این سوله ها از نظر کاربری می توانند همه کاره باشند. به همین دلیل است که همه سوله ها یکسان ایجاد نمی شوند. برخی از این سوله ها بزرگ و برخی دیگر در مقیاس کوچک طراحی و ساخته می شوند. اگر می خواهید یک سوله بسازید، باید کاربری مورد نظر را در نظر بگیرید.

توجه به نکات زیر برای ساخت سوله ضروری است

ضخامت ورق فولادی باید 6، 8، 10، 12، 15، 20، 25 و 30 میلی متر باشد.

الکترود جوش رنگ و سیم، ضد زنگ، حلال

مقدار مواد مورد نیاز برای ساخت سوله را محاسبه کنید

محاسبه وزن الکترود ریخته شده

رنگ مورد نیاز را محاسبه کنید

انواع پیچ و مهره

عوامل موثر بر هزینه ساخت سوله

عرض یا دهانه

ارتفاع آن

طول سوله

جرثقیل، کف پوش و…

What is a workshop shed - نکات راه اندازی سوله کارگاهی مناسب

برای افرادی که فضای کافی در محیط زندگی و یا ویلای شخصی خود دارند، سوله کارگاهی به نوعی سرمایه گذاری عالی و دائمی در خانه به حساب می آید. این نوع سوله کاربرد چند منظوره دارد. از جهت مساحت به اندازه کافی بزرگ برای کار و نگهداری تجهیزات و ابزارهای مختلف می باشد.

 در سوله کارگاهی می تواند انواع ماشین آلات بزرگ صنعتی، جرثقیل های بزرگ و خطوط تولید را جای داد.

 از مهم ترین نکاتی که باید در ساخت سوله های کارگاهی در نظر داشت عبارتند از :

  • سرعت ساخت
  • انعطاف پذیری و سازگاری
  • نگهداری
  • استفاده کارآمد از مصالح
  • پایداری زیست محیطی
حتما بخوانید:  ساخت سوله پتروشیمی

برای مشاهده سوله گلخانه کلیک کنید.

تصاویری از سوله کارگاهی

 

workshop shed 007 - نکات راه اندازی سوله کارگاهی مناسب workshop shed 005 - نکات راه اندازی سوله کارگاهی مناسب workshop shed 003 - نکات راه اندازی سوله کارگاهی مناسب

فضای سوله کارگاهی

در حالت ایده آل، شما تا حد امکان فضایی می خواهید، که اجسام بزرگ با ابعاد بیش از 10×10 فوت را بتوانید در سوله جابجا و ذخیره یا نگه دارید. این نیز نیاز به درب های بزرگ را می طلبد. درب های کشویی، دوبل ارگونومیک و کاربردی هستند. شما باید برای یک میز کار نیز حساب کنید، و اگر سیستم کاری شما ساعت ها به حالت ایستاده در کنار میز است، به فضای ایستاده نیز نیاز دارید. شما همچنین باید نیازهای آینده را برای فضا در نظر بگیرید. آیا قصد نصب ابزار، ماشین آلات و یا تجهیزات بزرگ دیگر را دارید؟ برنامه ریزی برای نیازهای ذخیره سازی آینده، شما را از دردسر گسترش فضا و ابعاد و هزینه های جانبی نصب سوله کارگاهی نجات می بخشد.

سوله کارگاهی مناسب چیست؟

اگر قصد دارید گه گاه موتورسیکلت خود را داخل و خارج سوله ببرید یا هر وسیله سنگین دیگری را به داخل سوله وارد کنید، به سوله ای از مواد مستحکم و بادوام نیاز دارید. قیمت سوله کارگاهی از نوع فولاد از سایر انواع سوله های کارگاهی بالاتر بوده ولی بهترین نوع آن نیز می باشد. برای این نوع سوله ها و تهویه مناسب و راحتی خودتان در هوای گرم می توانید یک سوله فولادی روکش شده درخواست یا تهویه مطبوع در داخل سوله نصب نمایید. سوله چوبی در هوای گرم از نظر زیبایی شناسی دلپذیر و خنک تر است، اما چوب به علت خطر آتش گرفتن و در معرض وجود چندین نوع ماده قابل اشتعال در کارگاه، چندان برای سوله کارگاهی توصیه نمی گردد.

سفارش ساخت انواع سوله

بچه سوله
ساخت سوله پتروشیمی
ساخت سوله کارخانه
ساخت سوله دامداری
سوله سازی
سوله مرغداری

را از ما بخواهید  مشاوره رایگان

موبایل :09121140163      –        09122954002

Get updates and learn from the best

طراحی سوله
مقالات سوله سازی

طراحی سوله

طراحی سوله طراحی سوله : در واقع وقتی صحبت از سوله می شود تمام توجهات معطوف به مراحل ساخت و

سوله کار کرده
مقالات سوله سازی

مشکلات خرید سوله کار کرده

همیشه خرید سوله کار کرده کمتر از ماشین دست دوم است چرا که در مورد خرید ماشین دست دوم اطلاعات