مقالات سوله سازی

ساخت سوله سنگین

ساخت سوله سنگین
ساخت سوله سنگین

ساخت سوله سنگین

سوله سنگین : سازه های صنعتی در ابعاد و طرح های مختلفی برای مصارف تولیدی، انبارداری و غیره ساخته می شوند. سوله و سازه های صنعتی با توجه به ویژگی ها و خصوصیاتی که دارند به گروه های مختلفی تقسیم می شوند. وزن نهایی سوله، انواع سوله ها را به سه گروه تقسیم می کند شامل سوله سنگین، سوله نیمه سنگین، و سوله های سبک. انواع مختلف سوله های سبک، سنگین و یا نیمه سنگین هر کدام کاربرد و خصوصیات ویژه ای دارند و در صنایع خاصی استفاده می شوند. وزن سوله ها را نوع اسکلت بندی، فونداسیون و سقف سوله مشخص می‌کند که در سوله های سبک و سنگین متفاوت هستند.

Construction of a heavy shed - ساخت سوله سنگین

در این نوع از سوله به دلیل استفاده کم از فولاد، هزینه کمتر و زمان کمتری برای ساخت سوله نیاز است ولی در ساخت سوله سنگین هیچ محدودیتی نداریم و برای اتصال این سوله از پیچ و مهره استفاده میکنند و این یک مزیتی است که صورت نیاز سوله را میتوان جا به جا کرد و در مقابل حوادثی مانند زلزله ،طوفان و … استحکام بالایی دارند .

برای مشاهده ساخت سوله پتروشیمی کلیک کنید.

طراحی و اجرای سوله سنگین

اولین قدم ساخت سوله سنگین نیز مانند ساخت سایر سوله ها، تعیین کاربری و فضای مورد نیاز فعالیت آن، می باشد. طراح سوله با استفاده از ملاحظات و شرایط فعالیت کاربر و جزئیات کار، میتواند یک طرح کاملا دقیق و کاربردی آماده کند. جهت حفظ استحکام و امنیت سوله و جلوگیری از افزایش وزن سوله در ساخت سوله های سنگین اغلب از قطعات تیر ورق استفاده میشود. احداث و یا نصب انواع مختلف سوله ها مانند سوله سنگین مراحل نسبتا مشابهی دارند. دریافت مجوز فعالیت از نهاد مربوطه و اخذ مجوز از سازمان نظام مهندسی از اولین قدم مشترک در ساخت سوله ها می باشد.

تراز کردن سطح و ایجاد سطحی صاف بدون شیب، جهت اجرای فونداسیون و کارگذاری صفحه ستون ها از اولین مراحل ساخت سوله سنگین می باشند. مرحله بعدی نصب سوله سنگین، خریداری و حمل قطعات پیش ساخته سوله به محل مورد نظر می باشد. نصب ستون ها، پوشش سقف، کفپوش و عایق بندی در مرحله بعدی انجام می شود. نصب جرثقیل سقفی، یا تجهیزاتی از این قبیل نیز جزو آخرین مراحل ساخت سوله های سنگین می باشند. مقاوم سازی سوله های سنگین در مقابل مخاطرات طبیعی و تحمل وزن بالا از اساسی ترین نکات ساخت این سوله ها می باشد.

حتما بخوانید:  نصب سوله

برای مشاهده بچه سوله کلیک کنید.

heavy shed 006 - ساخت سوله سنگین

مقایسه سوله های سنگین و سبک در یک نگاه

همانگونه که گفته شد سوله سنگین، وزن بالایی نسبت به سایر سوله ها دارد. وزن سوله با محاسبه میزان مصرف مواد اولیه در ساخت یک متر مربع از سازه به دست می آید. سوله های سبک تیر ورقی نسبت به سوله سنگین تیر ورقی شاید از نظر اقتصادی به صرفه باشد اما سوله های سبک در تمامی مناطق، قابل اجرا نیست. طراحی و اجرای سوله سنگین به شکلی است که مقاومت مطلوبی در مناطقی با رطوبت بالا دارد. سوله های سبک برای سازه های بدون ستون و دارای دهانه های بزرگ مناسب تر هستند. سوله سنگین نیز در ساخت فضاهای بزرگتر و دارای مقاومت بیشتر استفاده میشود. کاهش میزان مصرف فولاد در سوله های سبک تا ۵۰ درصد امکان پذیر است اما در سوله های سنگین این کار بسیار دشوار و نیازمند تجربه و دانش کافی است. سرعت ساخت برخی از سوله های سبک ممکن است کم باشد. ساخت سوله های سنگین با استفاده از دو نوع اسکلت فلزی و یا بتنی انجام می شود.

نصب سوله سنگین اگر با استفاده از اسکلت فلزی انجام پذیرد قطعاً مدت زمان اجرای کمتری خواهد داشت. هزینه ساخت و اجاره سوله سنگین نیز ممکن است به دلیل مصرف بیشتر فولاد در این نوع سوله نسبت به سایر سوله ها بیشتر باشد.

 

سفارش ساخت انواع سوله

بچه سوله
ساخت سوله پتروشیمی
ساخت سوله کارخانه
ساخت سوله دامداری
سوله سازی
سوله مرغداری

را از ما بخواهید  مشاوره رایگان

موبایل :09121140163      –        09122954002

Get updates and learn from the best

طراحی سوله
مقالات سوله سازی

طراحی سوله

طراحی سوله طراحی سوله : در واقع وقتی صحبت از سوله می شود تمام توجهات معطوف به مراحل ساخت و

سوله کار کرده
مقالات سوله سازی

مشکلات خرید سوله کار کرده

همیشه خرید سوله کار کرده کمتر از ماشین دست دوم است چرا که در مورد خرید ماشین دست دوم اطلاعات